WAT ZIJN DE VERSCHILLEN TUSSEN DE YSHIELD VERF?

YSHIELD® HSF54
Vanaf €69,90
Verf met de beste allround eigenschappen – één verf die voor alles geschikt is
Voor binnen en buiten
Hechtsterkte: 7.6 N/mm²
1 laag: 44dB / 2 lagen: 53dB
1 of 5 Liter
Meestal op voorraad
BESTEL NU
YSHIELD® MAX54
Vanaf €69,90
Verf met focus op de hoogst mogelijke afscherming wanneer elke dB telt
Voor binnen en buiten
Hechtsterkte: 4.9 N/mm²
1 laag: 49dB / 2 lagen: 57dB
1 of 5 Liter
Levertijd: 3-5 werkdagen
BESTEL NU
YSHIELD® PRO54
Vanaf €69,90
Verf met de focus op hardheid zonder vlekken, door gebruik te maken van koolstofvezels
Voor binnen en buiten
Hechtsterkte: 12.1 N/mm²
1 laag: 43dB / 2 lagen: 49dB
1 of 5 Liter
Levertijd: 3-5 werkdagen
BESTEL NU
YSHIELD® HSF64
Vanaf €69,90
Verf met focus op hoge ecologie, formule zonder conserveringsmiddelen
Voor binnen
Hechtsterkte: 2.3 N/mm²
1 laag: 43dB / 2 lagen: 50dB
1 of 5 Liter
Levertijd: 3-5 werkdagen
BESTEL NU

Deze verf is altijd zwart, maar goed overschilderbaar met bij voorkeur latex.

YSHIELD® KWALITEIT EN AFSCHERMING

YSHIELD ontwikkelt al sinds 2003 verf op basis van koolstof, die kan worden gebruikt om elektromagnetische velden mee af te schermen. Sindsdien zijn er al tienduizenden verfmonsters gemengd.

Niet alleen eindklanten of bouwbiologen hebben al talloze projecten beschermd met duizenden tonnen HSF54, de populairste verf van YSHIELD, maar ook veel grote modemerken zoals bijvoorbeeld Zara, Levis en Esprit vertrouwen in al hun winkels op de producten van YSHIELD met RFID-afscherming. 

Ook veel grote datacenters zoals bijvoorbeeld Apple, Amazon, AT&T zijn afgeschermd met HSF54 van YSHIELD. Zelfs klanten uit de defensie en veiligheidsgerelateerde industrie beschermen zowel hun kleine installaties als complexe gebouwen met deze verf. Dit alleen al bewijst hoe goed de kwaliteit van de producten van YSHIELD is.

Daarnaast wordt de productie van de verf van YSHIELD door TÜV-SÜD gecontroleerd. Het hele productieproces, inclusief de kwaliteitscontrole, het emissie gedrag en het zuinig gebruik van de conserveringsmiddelen is uitvoerig gevolgd.

Verf TECHNISCHE DATA

LEVERTIJD

Groene en bewuste keuzes zijn belangrijk voor ons. Daarom houden wij een lage voorraad aan van de HSF54 verf (dit is onze aanbevolen verf). Zo wordt afval beperkt en hopen wij een bijdrage te leveren aan een beter klimaat. Normaal gesproken zal dit product meteen worden verzonden na het plaatsen van uw bestelling. Onze andere verven (MAX54, PRO54 en HSF64) kopen wij in op aanvraag en heeft een leveringstermijn van 3-5 werkdagen.

AFSCHERMENDE VERF VAN YSHIELD®

Deze producent maakt eenvoudig aan te brengen geleidende verf op koolstofbasis die kan worden gebruikt op muren, plafonds, deuren en andere oppervlakken binnen en buiten. Deze verf is zeer effectief voor het blokkeren van signalen van mobiele telefoons, CB-, TV-, AM-, FM-signalen, radiofrequente straling en microgolven. Hoge vochtbestendigheid en is milieuvriendelijk.

Gebaseerd op een hoogwaardig puur acryl bindmiddel, biedt deze afschermende verf een perfecte compromis tussen een uitstekende demping en een hoge bestendigheid tegen vocht en is ook nog eens milieuvriendelijk. Deze verf heeft een goede hechting op vele oppervlakken en substraten zoals latexverf, bouwplaten, cement, gips, polystyreen, metselwerk oppervlakken, etc.

De verf heeft een vorstbestendige vloeibare formule en is direct uit de fles klaar voor gebruik. Gemakkelijk te hanteren, want tijdens het rollen zult u merken dat het vergelijkbaar is met gewone muurverf, terwijl u toch al met slechts één laag verf een verbazingwekkende vermindering van 99% van de HF-straling kunt bereiken. Het droogt snel op en het kan met water worden schoongemaakt.

Vanwege de holohedrale koolstofstructuur, zonder vezels of mazen, biedt het ongeacht de richting van signaal polarisatie een consistente demping en een sterk geleidend oppervlak. Het is ook mooi meegenomen dat koolstof RF goed absorbeert. Ongeveer 10% van de effectiviteit van de afscherming van Y-Shield is te wijten aan absorptie. Dit helpt om reflecties te verminderen en het risico van RF-bronnen binnen het afgeschermde gebied te minimaliseren.

De verf kan, wanneer het geaard is, elektrische velden afschermen. Het blokkeert ook alle inkomende radiofrequenties. Het is een zwarte verf, die als een primer kan worden aangebracht. Het is niet giftig. Zodra de EMF-verf is opgedroogd, kan er een gewone verf van elke kleur op worden aangebracht. Uw schilder moet wel om de zwarte verf van Y-Shield te kunnen bedekken verschillende lagen verf over het product aanbrengen. Het kan zowel binnens- als buitenshuis worden aangebracht. De ramen moeten met afzonderlijke afschermmaterialen (een raamfolie en/of gordijnen) van inkomende radiofrequenties worden afgeschermd.

Gebruik een eersteklas verfroller met een poolhoogte van 10-13mm. Om een goede demping te bereiken is het essentieel om breng de afschermende verf in gelijke dikte aan – niet overslaan gebieden! Doordrenk de verfroller altijd met dezelfde hoeveelheid van verf en probeer hiermee gelijke grote vlakken te coaten hoeveelheid!

OPGELET 

Een mobiele telefoon die in een kamer wordt gebruikt, die met verf van YSHIELD is behandeld, kan niet zo gemakkelijk worden aangesloten op een externe zendmast of zelfs op een signaalversterker in een aansluitende kamer. Het maakt ook geen verbinding met een wifi-router in een andere kamer. Dat komt omdat de verf zijn werk doet om te voorkomen dat radiofrequenties door de muur gaan. Plaats zeker geen signaalversterker of een draadloos apparaat dat wifi of Bluetooth verzendt in een kamer die met YSHIELD geverfd is. Het signaal dat door dat apparaat wordt uitgezonden, komt niet gemakkelijk in de aangrenzende kamers. Wat nog belangrijker is, u wordt blootgesteld aan hogere radiofrequenties omdat ze niet alleen van de zender zelf komen, maar ook tegen de binnenkant van de geverfde, afgeschermde muren stuiteren en in de kamer worden versterkt. Dit zal vooral voor elektrogevoelige personen een probleem zijn.

AARDING VAN DE VERF

Natuurkundig gezien zal de verf de hoogfrequente velden ook reflecteren zonder aarding. Echter, bij een oppervlakte groter dan 2m², uit veiligheidsoverweging (mogelijke kortsluiting als je een stroomdraad raakt bij gaten boren / spijkeren e.d.) moeten elektrisch geleidende oppervlakken wettelijk gezien worden geaard. Ook wanneer laagfrequente elektrische velden moeten worden afgeschermd is aarding essentieel. Voor binnenshuis bestaat er een aardingsset.
 
aarding - TECHNISCHE DATA aarding - eenvoudige instructies

BELANGRIJKE OPMERKING

Alle klanten, die de verf van Y-Shield aanbrengen en aarden, moeten voordat de verf wordt aangebracht en de aardingsplaat wordt geïnstalleerd eerst de belangrijke veiligheidsrichtlijnen van het bedrijf Y-Shield lezen, die te vinden zijn op het technische gegevensblad – Aarding.

AFSCHERMENDE VERF – KLAAR VOOR 5G

De afschermende verf is een geleidende verf, die elektromagnetische velden en laagfrequente elektrische velden blokkeert. De kleur van de verf is zwart en kan als een gewone verf worden aangebracht. In de meeste gevallen is één verflaag voldoende om de straling tegen te houden, maar het aanbrengen van een tweede laag zorgt voor een nog betere bescherming tegen EMF. Zodra de verf tegen EMF is opgedroogd, kan er een gewone verf van elke kleur op worden aangebracht.

Wanneer u zich probeert te beschermen tegen straling binnenshuis of de wifi van uw buren, is het vaak een noodzakelijke stap om ook een binnenmuur van uw huis te behandelen tegen straling. Eén van de gemakkelijkste manieren om dit te doen, is door de muur geheel of gedeeltelijk te verven met een beschermende verf. De afschermende verf is zeer effectief om te voorkomen dat frequenties uw huis binnenkomen.

HOE WERKT DE AFSCHERMENDE VERF?

De afschermende verf zorgt voor een beschermende laag op uw muren, waardoor een bepaald frequentiebereik niet kan binnendringen of naar buiten kan gaan. U zou mogelijk een hele ‘afgeschermde kamer’ in het huis kunnen creëren, waar geen signaal zou kunnen binnenkomen of de kamer zou kunnen verlaten.

TOT SLOT

Straling vormt een reëel risico voor de gezondheid en de veiligheid van uw gezin. Het wordt in verband gebracht met kanker, onvruchtbaarheid, miskramen en andere gezondheidsproblemen. Als u zich zorgen maakt over de blootstelling van uw gezin aan deze potentieel schadelijke frequenties, overweeg dan om stappen te ondernemen om uw huis te beschermen.

Een beschermende verf is een belangrijke stap in de strijd tegen straling, inclusief 5G. Met een afscherming demping van minimaal 30dB voor hoge frequenties is deze verf bijzonder toekomstbestendig. Als u deze verf in combinatie met andere afscherm materialen gebruikt, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van gordijnen en/of raamfolies, kan deze verf een grote bijdrage leveren aan het verlagen van de algehele blootstelling van uw gezin aan straling.

YSHIELD® VERF