WIE ZIJN WIJ

“In de meest vervuilde omgeving bloeien vaak de mooiste waterlelies. Helaas geldt dit niet voor mensen, zoals ik ontdekte in 2005 toen er een osteoid osteoom (tumor) werd geconstateerd in het bovenbeen van mijn toen 7-jarige zoon. Oorzaak? De straling van een DECT basisstation, die aan de andere kant van de muur was gemonteerd waar mijn zoon sliep. De telefoon werd meteen verwijderd en mijn zoon geopereerd. Gelukkig maakt hij het nu goed, maar deze ingrijpende gebeurtenis dreef mij ertoe op zoek te gaan naar producten die mensen beschermen tegen straling in huis.” Janine Delfsma

Pioniers op het gebied van anti straling producten

Ik ging een samenwerking aan met een Franse professor, waardoor ik in 2005 de eerste Life-Maxx ‘patch’ introduceerde, een anti straling sticker gebaseerd op de technologie van de ‘Koperen 8’. Toen was er nog weinig bekend over straling en de gevolgen ervan. Life-Maxx behoort daardoor tot de pioniers op het gebied van anti straling producten. En zoals een echt pionier betaamt, innoveren wij constant de technologie achter onze producten. Het aantal verschillende apparaten en de verschillende frequenties die daarmee gepaard gaan worden nauwlettend gevolgd en de Life-Maxx wordt regelmatig aangepast. Binnenkort kunt u zich zelfs beschermen tegen 4G straling, die weer vanuit een andere frequentie pulst.

Bescherming van uw dierbaren

Daarnaast zijn wij steeds op zoek naar nieuwe anti straling producten. Zo hebben wij een router in ons assortiment opgenomen die veel minder pulst dan reguliere routers. We zijn ons bewust dat we het wiel niet altijd opnieuw uit hoeven te vinden. Daarom zijn wij exclusief importeur in Nederland van Swiss Shield stralingwerende textielstoffen en hebben wij een aantal van de fantastische producten van Alecto, Swiss Voice, NUK en Belly Armor opgenomen in ons assortiment. Al met al, dragen wij ons steentje bij in de maximale bescherming van uzelf en uw dierbaren.

Life-Maxx – Maximum protection for you and your loved ones

ONS TEAM

Janine delfsma
Founder

MAUREEN WISSINK
Order afwikkeling

PETER SPRAKEL
Administratie

GUSTAVO FREGONI
Web developer