WERKING VAN ONZE PRODUCTEN

Life-maxx anti straling sticker voor mobiel/laptop/ipad

De Life-Maxx patch is een sticker met meerdere koperen draden erin verwerkt, die een bepaalde lengte hebben. Hiermee werken ze zoveel mogelijk binnen dezelfde frequenties als de apparatuur en het stralingsniveau wat daarmee gepaard gaat. Het nare aan straling is, dat het de energie toevoer naar de organen deels belemmert. Dit is eenvoudig meetbaar via acupunctuur. Deze vermindering van energie toevoer naar de organen is van directe invloed op de werking van deze organen. Het lichaam kan deze verstoring van energie toevoer gelukkig wel herstellen, maar als de verstoring te frequent optreedt, wordt het steeds moeilijker en kan een orgaan verzwakken. Vooral organen die niet gezond zijn (bij rokers bijv. de longen) kunnen deze verstoring van energie toevoer ook minder goed handelen en ze verzwakken nog meer.

De Life-Maxx werkt vanuit het menselijk lichaam. Het reduceert de invloed van straling, zodat de energie kan blijven stromen. Onze Life-Maxx sticker zorgt ervoor dat dit effect met 85% verminderd wordt. Het is derhalve van groot belang dat er contact gemaakt wordt met de Life-Maxx (binnen maximaal 10 cm van het lichaam houden, lees binnen uw energieveld).

Het hoesje van je mobiele telefoon is niet van invloed op de werking van de anti straling sticker en kan geen kwaad.

Swiss Shield anti straling textiel

De anti stralingsstof van Swiss Shield is geweven met een zilverdraad, welke goed zichtbaar is onder de microscoop. Hierdoor wordt de straling simpelweg voor een groot deel tegengehouden. Het is niet verstandig een apparaat onder dit textiel te houden omdat het dan averechts werkt. Er zal dan een extra hoog zendvermogen komen om door te dringen door de stof. Het is belangrijk om bij bijv. de klamboe het mobiel/i-pad/i-pod NOOIT er binnen te gebruiken.

Full ECO Mode apparatuur   0% Straling

Onze Dect telefoons zijn eco-mode toestellen. Dit betekent dat ze veel minder vaak contact zoeken en derhalve minder straling geven.  Bij geen gebruik is de Dect telefoon en de NUK babyfoon helemaal stralingsvrij, terwijl “normale” Dect toestellen 24 uur per dag 100x per seconde pulsen !! Een ware zendmast in je huis….

JRS Router  90% minder straling   WIFI

Deze in Nederland ontwikkelde router, geeft enkel 1 puls per seconde af ipv de gebruikelijk 10. Hierdoor is het stralingsniveau gereduceerd met 90% terwijl het signaal hier geen hinder van ondervindt.

Belly Armor baby producten

Hieronder kan je de testrapporten downloaden.

  • Download het samenvattende testrapport
  • Download het gedetailleerde testrapport

BEKIJK HIER DE VERSCHILLEN EN DE WERKING