Uw bestelling wordt franco afgeleverd. U hoeft nooit aan de deur te betalen. Verzending gaat via PostNL/MyParcel pakketdienst met track and trace. U kunt uw order volgen met de PostNL Track & Trace link, die u ontvangt per e-mail zodra de bestelling is verzonden.

Producten op voorraad worden direct verzonden met PostNL, Levertijd: 1-2 werkdagen. De levertijd van de producten die moeten worden nabesteld is tussen de 3 en 5 werkdagen. De custom made producten variëren tussen de 1 en 3 weken.

Verzendingen buiten Nederland kunnen 1-2 dagen langer duren.

Voor alle producten bedragen de verzendkosten per totale bestelling / zending:

Nederland
€ 3,95 Brievenbuspakje met track en trace
€ 5,95 Pakket met track en trace
GRATIS bij bestellingen boven de €150

België
€ 7,95 Pakket met track en trace
GRATIS bij bestellingen boven de €150

Overige Europese landen
€ 19,95 Pakket met track en trace
GRATIS bij bestellingen boven de €350

Er worden geen overige kosten zoals bijv. administratie- en handelingskosten in rekening gebracht.

U heeft bij ons diverse mogelijkheden om te betalen:

iDEAL, Creditcard (geen extra kosten), Zelf overboeken met IBAN/BIC (met uw eigen bank regelen), Paypal, Belfius Direct Net, SOFORT Banking, KBC/CBC, ING Home’Pay

IBAN: NL95INGB0673695999
BIC: INGBNL2A
T.n.v.: Life8-Europe BV te Enschede

We bewaren uw factuur met btw-bedrag online in uw account. Zo kunt u de factuur eenvoudig inzien en printen.

MIJN ACCOUNT

Voor alle producten geldt een zichttermijn van maximaal 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag u zonder opgaaf van reden uw bestelde producten retourneren in ongeopende en onbeschadigde verpakking. Na ontvangst van uw retour gezonden bestelling in juiste staat (ongebruikt en onbeschadigd) zullen wij tot terugstorting van uw betaling overgaan. De kosten en het risico van retourzenden zijn voor uw rekening.

Let op! Custom made producten worden speciaal voor u gemaakt / voor u op maat geknipt. Retourneren is niet mogelijk.

Een artikel retourneren

De verwerking van een retourzending kan tot aan 7 dagen duren. Wanneer uw retourzending is verwerkt, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort naar de bij ons bekende betaalgegevens, maar uiterlijk binnen 7 dagen na herroeping. U kunt het bedrag dan binnen 5 werkdagen* ** terug op uw bankrekening of PayPal-account verwachten.

Alle goederen die vooraf zijn afgerekend kunnen gedurende 14 dagen aan ons worden geretourneerd. Dit is mogelijk indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en voorzien zijn van de originele labels. Custom made producten worden speciaal voor u gemaakt / voor u op maat geknipt. Retourneren is niet mogelijk.

Voor artikelen in de uitverkoop gelden dezelfde retour voorwaarden.

Het passen van artikelen is uiteraard toegestaan. Labels en etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en beoordelen van het artikel verhindert. Indien u het artikel wilt retourneren, zorg ervoor dat u het artikel niet vies maakt en in de originele staat en fabrieksverpakking naar ons terugstuurt.