STRALINGSWERENDE STOFFEN – WASADVIESStralingswerende stoffen zijn, of ze nu gemaakt zijn van zilver, koper of roestvrij staaldraad, kwetsbare stoffen die met speciale zorg moeten worden gereinigd. Als er een te schurend wasmiddel of waspoeder wordt gebruikt, worden de afschermende vezels beschadigd, waardoor de prestaties van de stoffen en hun uiterlijk veranderen.

Uit verschillende testen die in de fabriek zijn uitgevoerd en uit de feedback van klanten bleek dus dat een conventioneel wasmiddel of chemisch reinigen negatieve gevolgen voor de stoffen en de eigenschappen ervan heeft.

DUS HOE KUNT U STRALINGSWERENDE STOFFEN HET BESTE BEHANDELEN?

Voor het wassen raden we het gebruik van het wasmiddel Texcare aan, dat speciaal in de laboratoria van YSHIELD is ontworpen om voor deze stoffen en hun afschermende vezels te zorgen.

 De stoffen worden schoon en hun eigenschappen en prestaties blijven behouden. Dit wasmiddel is ecologisch, want het beschermt het milieu en uw huid.

Het is ook speciaal ontworpen voor mensen met allergieën of die lijden aan meervoudige chemische overgevoeligheid. Zij kunnen het veilig gebruiken, want het bevat geen parfum en het is gegarandeerd zonder kleurstof of chemisch middelen.Het wasmiddel Texcare is verkrijgbaar als vloeibaar wasmiddel of in poedervorm. 20 wasbeurten kunnen worden gedaan met één liter of met één kilo wasmiddel. Per wasbeurt is, ongeacht de hardheid van het water, 50 ml wasmiddel voldoende.ONDERHOUDSTIPS

  • Handwas: koud water
  • Wasmachine: fijnwas/koud of maximaal 30°C /zonder te centrifugeren
  • Wasmiddelen zonder wasverzachter of enzymen/bij voorkeur Texcare
  • Niet chemisch reinigen/stomerij
  • Niet bleken
  • Niet in de wasdroger
  • Koud strijken zonder stoom
download wasdvies