LIFE-MAXX ANTI STRALING STICKERS

In 2006 werd de Life-Maxx als eerste anti-straling patch getest en goedgekeurd door de IGEF (Internationale Gesellschaft fuer Elektrosmog Forschung). Destijds was professor Paul Sommer nog verbonden aan het instituut. Hij heeft de testen met de proefpersonen afgenomen en nog altijd is er contact met hem. De IGEF staat onder leiding van Dipl.-BW Wulf-Dietrich Rose.

Neutrale toestand van de testpersoon

Bloedbeeld van de testpersoon na een 5 minuut durend telf. Gesprek zonder de Life-Maxx sticker. Een sterke klontering van rode bloedlichaampjes wordt zichtbaar.

Bloedbeeld van de testpersoon na een 5 minuten durend telf.gesprek met de Life-Maxx sticker. Er ontstaat geen typische klontering van de rode bloedlichaampjes.

volledige igef test BEKIJK OP RTL NIEUWS

De Life-Maxx patch is een anti straling sticker met daarin meerdere koperen lemniscaten, afgestemd op de frequenties van de stralingsbronnen.

De life-maxx werkt vanuit het lichaamseigen energieveld. Daarom dient hij altijd daar geplakt te worden waar hij het dichtst bij het lichaam zit. Bijv. bij een draadloze huistelefoon (DECT) moet hij op de hoorn geplakt worden, want deze houd je tegen je hoofd en in je hand. Dus NIET op het basisstation. Onze Life-Maxx sticker is niet geschikt voor 5G, wel voor 4G.

VIDEO HANDLEIDING

FAQ

Hoe weet ik dat de Life-Maxx patch werkt?

U kunt uw lichamelijke reaktie op straling laten testen en tegelijkertijd de positieve invloed van Life-Maxx laten meten. Hiervoor zijn vele praktijken, zoals acupunctuur /acupressuur /natuurgenezers en anderen die de meridianen meten. Kijk ook eens onder organisatie voor een lijst met vaste distributeurs.

Straling blokkeert de energie toevoer naar de organen. Life-Maxx zorgt ervoor dat de energie blijft stromen, zodat de organen niet verzwakken.

Is de sticker ook voor de nieuwe smartphones?

Ja, de Life-Maxx wordt jaarlijks getest door de IGEF en voldoet aan de huidige voorwaarden.

Is de Life-Maxx ook voor tablets, zoals de i-pad?

Jazeker, Life-Maxx is getest en goedgekeurd voor alle elektromagnetische straling die hoog gepulst / frequent worden aangestuurd.

Waar is de Life-Maxx voor geschikt?

Hij is getest en goedgekeurd voor:

– DECT Telefoon (draadloze huistelefoon)
– Mobiele telefoon – Smartphone
– Computer
– Laptop
– Tablet

Wat is de beste plek om hem te bevestigen?

De beste plek om de Life-Maxx patch te bevestigen is:

– Mobiele telefoon: Op de achterzijde, zodat uw vinger ertegenaan kan bij het bellen
– Draadloze telefoon: op de hoorn ( bij een 2e handset ook een sticker plaatsen (duoset bestellen)
– Overig: op de apparatuur zelf, niet op beeldscherm
– Een hoesje heeft geen invloed op de werking van de sticker. De Life-Maxx dient op het apparaat geplakt te worden.

Zie stickers