WAT ZIJN DE VERSCHILLEN TUSSEN DE SAFE AND SOUND METERS?

PRO II
€479,00
Onze favoriete stralingsmeter. Compact en eenvoudig te gebruiken. Bevat een premium OLED Display voor digitale metingen, maximale Resetknop, USB stroomaansluiting voor continu toezicht, volumecontrole, koptelefoonaansluiting en meer!
Meet 200 MHz tot 8GHz
BESTEL NU LEES MEER
CLASSIC II
€229,00
CLASSIC II is en kleinere en eenvoudige versie met minder gedetailleerde informatie dan de PRO II. Het maakt gebruik van kleur gecodeerde LED’s die overeenkomen met het meetbereik om de RF-blootstelling in uw omgeving te kunnen beoordelen.
Meet 200 MHz tot 8GHz
BESTEL NU LEES MEER
MICRO II
€329,00
MICRO II is een draagbare polsband detector. De eerste in zijn soort! Dit apparaat zal u met een kleine trilling waarschuwen wanneer de draadloze omgevingsstraling uw gewenste blootstellingsniveau overschrijdt. Supergevoelige detectie!
Meet 700 MHz tot 9GHz
BESTEL NU LEES MEER
mmWAVE
€998,00
PRO mmWAVE is de allereerste high-band 5G-meter voor consumenten! Meet 5G in de hoge mmWave-band, 20 GHz tot 40 GHz. Professioneel nauwkeurig en betaalbaar – voor een fractie van de kosten van huidige high-band meters.
Meet 20GHz tot 40GHz
BESTEL NU LEES MEER

METEN = WETEN

Bij het stralingsarm maken van uw woning is het belangrijk om te inventariseren waar de straling vandaan komt . U kunt de woning dan heel gericht beschermen door gebruik te maken van Swiss Shield textiel of Yshield verf. U kunt zelf meten met onze meters of u huurt een expert in. Het is belangrijk om uzelf op de juiste manier te beschermen. Soms gebeurt dit op een verkeerde manier en heeft de bescherming een tegengesteld effect.

zelf meten expert inhuren

ONZE STRALINGSMETERS

 479,00 Incl. BTW
 229,00 Incl. BTW
 329,00 Incl. BTW
NIEUW
 998,00 Incl. BTW
HUREN
 39,95 per week