SWISS SHIELD TEXTIEL

De anti stralingsstof van Swiss Shield is geweven met een zilverdraad, welke goed zichtbaar is onder de microscoop. Hierdoor wordt de straling simpelweg voor een groot deel tegengehouden. Het is niet verstandig een apparaat onder dit textiel te houden omdat het dan averechts werkt. Er zal dan een extra hoog zendvermogen komen om door te dringen door de stof.

lees meer

Een klamboe gemaakt van Swiss Shield stof is de oplossing voor het volledig afschermen van uw bed. De beste voorwaarden voor een rustige en gezonde nachtrust. De slaapzak biedt u absolute bescherming tegen straling. S’nachts moet het lichaam zich weer opladen zodat u de volgende dag met voldoende energie kan doorbrengen. De slaapzak geeft uw lichaam deze rust.

lees meer

SLAAPOMGEVING

AFSCHERMENDE KLEDING

Onze anti straling kleding beschermt uw organen en het zenuwstelsel. De hersenen worden het beste beschermd door de muts. Door de beschermende werking van de stof staat uw lichaam niet langer bloot aan straling en kan het veel beter functioneren.

lees meer

Deze in Nederland ontwikkelde router, geeft enkel 1 puls per seconde af ipv de gebruikelijk 10. Hierdoor is het stralingsniveau gereduceerd met 90% terwijl het signaal hier geen hinder van ondervindt. De JRS Eco-wifi router bracht de elektrosmog met 90% te verlagen. De JRS Eco 100 technologie gaat nog een stap verder. Deze modellen schakelen automatisch over op een volledig stralingsvrije.

lees meer

WIFI ROUTERS

AFSCHERMENDE VERF

YSHIELD ontwikkelt al sinds 2003 verf op basis van koolstof, die kan worden gebruikt om elektromagnetische velden mee af te schermen. Niet alleen eindklanten of bouwbiologen hebben al talloze projecten beschermd met duizenden tonnen HSF54, maar ook veel grote modemerken zoals bijvoorbeeld Zara, Levis en Esprit vertrouwen in al hun winkels op de producten van YSHIELD

lees meer