SWISS SHIELD

De naam Swiss Shield staat voor wereldwijd unieke en gepatenteerde hightech garens met buitengewone eigenschappen. Swiss Shield-garens die in stoffen worden verwerkt, zorgen voor een efficiënte afscherming tegen elektromagnetische velden.

lees meer

Verminder wifi-straling in huis met een JRS® Eco-wifi router. “Onze missie is om het welzijn van mensen te verbeteren door elektromagnetische straling in de omgeving te verminderen. We bieden metingen aan, advies, en ontwikkelen elektronica die meetbaar minder straling afgeeft”dr.ir. Jan-Rutger Schrader

lees meer

JRS ECO WIFI

SWISSVOICE

Bij geen gebruik geeft het toestel 0 % straling. Dit Zwitserse bedrijf bestaat al sinds 1893 en heeft zich gefocust op full eco mode apparatuur. Wij hebben de epure lijn uitgekozen, omdat deze het best uit onze testen kwam en we de vormgeving tijdloos vinden. Het toestel is bijzonder prettig in gebruik en biedt alle opties die een gebruiker nodig heeft.

lees meer

Chlorella wordt vaak een superfood genoemd, welke gedefinieerd wordt als voedsel dat een hoge concentratie essentiële en heilzame kruiden bevat die aanzienlijke gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben. Chlorella breekt de zware metalen in uw lichaam af en is daarom zeer geschikt als preventie tegen stralingsbelasting.

lees meer

ALGOMED

YSHIELD

YSHIELD ontwikkelt al sinds 2003 verf op basis van koolstof, die kan worden gebruikt om elektromagnetische velden mee af te schermen. Niet alleen eindklanten of bouwbiologen hebben al talloze projecten beschermd met duizenden tonnen HSF54, maar ook veel grote modemerken zoals bijvoorbeeld Zara, Levis en Esprit vertrouwen in al hun winkels op de producten van YSHIELD

lees meer