HOE KAN IK METEN?

Bij het stralingsarm maken van uw woning is het belangrijk om te inventariseren waar de straling vandaan komt . U kunt de woning dan heel gericht beschermen door gebruik te maken van Swiss Shield textiel of Yshield verf. U kunt zelf meten met onze meters of u huurt een expert in. Het is belangrijk om uzelf op de juiste manier te beschermen. Soms gebeurt dit op een verkeerde manier en heeft de bescherming een tegengesteld effect.

ZELF METEN

In deze wereld, waarin we steeds meer worden blootgesteld aan straling, is het belangrijk te weten wat u zelf kunt doen om deze belasting te verminderen. Hiervoor dient u eerst inzichtelijk te hebben waar de straling vandaan komt.

lees meer
EXPERT INHUREN

Een woon en/of bouwbioloog is een expert in het meten van LF magnetische en elektrische wisselvelden, inclusief dirty-power en HF elektromagnetische straling. U ontvangt een rapportage en een gedegen advies.

lees meer
PRODUCT METEN

Heeft u een product van ons gekocht en wilt u het graag meten? Al onze producten kunnen getest worden met behulp van een meter. Soms gebeurt dit op de verkeerde manier en kan er verwarring ontstaan. 

lees meer