Hallo!

Ik ben een jonge en hippe 😉 moeder van twee geweldige jongens.
In ons gezin besteden wij veel aandacht aan onze gezondheid; goede (biologische) voeding, veel liefde en lachen, vermijden van chemicaliën en EMF’s
Schadelijke stralingen zijn helaas bijna overal. Als gezin gaan wij bewust om met EMF’s. Wij hebben straling vrije telefoon & tablet hoesjes, bedraad internet en nog een hoop ander om de blootstelling aan EMF’s te minimaliseren. Ook bluetooth, smart meters en blue lights van tv & laptops krijgen de nodige aandacht in ons huishouden
Technologie kan geweldig zijn en wij maken er ook zeker gebruik van. Maar het heeft een downside waar te weinig aandacht aan besteed wordt en waar veel mensen er zich niet van bewust zijn, of willen zijn.
Vanaf het moment dat ik, per toeval (want hoevaak heb je nou een gesprek over hoe schadelijk je mobiel is?), in aanraking kwam met dit onderwerp nam ik het serieus.
Voor veel mensen is dit lastig, denk ik, omdat onze zintuigen het niet direct kunnen waarnemen. Gelukkig is er steeds meer wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van EMF’s dat duidelijk maakt dat het schadelijk is voor de mens, dier en natuur. Zeker voor de allerkleinste, in de buik, kruipend of rondrennende. Juist zij zijn zó kwetsbaar voor de stralingen die tegenwoordig van alle kanten komen. De gezondheid van mijn familie, voornamelijk de kids, is mijn grootste motivatie om up to date te blijven rondom EMF’s.
Voor de toekomst hoop ik echt dat meer moeders zich er bewust van worden en hun families beschermen, want onze gezondheid is zo ontzettend belangrijk in dit unieke leven dat we hebben.

Online groeit het aanbod van EMF beschermende producten, gelukkig maar!
Toen ik opzoek was naar een EMF klamboe, kwam ik terecht bij Life Maxx. Ik sprak met Janine en wist dat ik bij het juiste adres was.
Vriendelijk, zeer behulpzaam en geweldige producten. Zo vriendelijk en behulpzaam dat Janine is, heeft ze mij haar platform beschikbaar gesteld om mijn 2 EMF klamboes te verkopen. Wij zijn net verhuisd en gebruiken andere producten om ons gezin te beschermen tegen EMF’s. Ik hoop van harte dat ik hier iemand blij mee kan maken, want wij hebben er met een gerust hart in kunnen slapen.

Het je interesse? Zie hieronder de informatie en neem gerust contact met mij op indien je vragen/interesse hebt.

Klamboe 1  
200cm breed & 220cm lang
2 jaar oud, Prijs op aanvraag

Klamboe 2
60cm breed & 118cm lang
2 jaar oud, Prijs op aanvraag

Contact:
Giverny Zimberlin
G.zimberlin@gmail.com