EXCLUSIEF IMPORTEUR EN DEALERSCHAP

 

Swiss Shield is een Zwitsers bedrijf, dat al vele jaren wereldwijd zijn gepatenteerde textielsoorten      verkoopt. In dit textiel zit een zilverdraad verweven, welke bescherming biedt tegen hoogfrequente elektromagnetische straling. Van dit textiel kun je vele producten maken, denk aan gordijnen, bedsprei en een klamboe. Het is wasbaar en goed te verwerken. Life-Maxx is exclusief importeur voor Nederland geworden en heeft ervoor gekozen om de Naturell in het assortiment op te nemen. U kunt dit per halve meter bestellen. U kunt een monster van deze stof bij ons aanvragen via:  info@life-maxx.nl

Dit Zwitserse bedrijf bestaat al sinds 1893 en heeft zich gefocust op full eco mode apparatuur. Wij hebben de epure lijn uitgekozen, omdat deze het best uit onze testen kwam en we de vormgeving tijdloos vinden. Het toestel is bijzonder prettig in gebruik en biedt alle opties die een gebruiker nodig heeft. Het is uit te breiden naar een netwerk van 5 toestellen, waarbij je onderling kan bellen. Bij geen gebruik geeft het toestel 0 % straling.

Wij zijn lange tijd op zoek geweest naar een goede babyfoon. In dit draadloze tijdperk wil je ook graag gebruik maken van de faciliteiten die het je biedt. Echter de straling die ermee gemoeid gaat is een nare bijkomstigheid. NUK heeft een full eco mode babyfoon die heel goed uit onze en de duitse testen kwam. Daarom hebben we voor deze lijn gekozen. Het ene apparaat heeft meer toeters en bellen dan de ander, maar ze geven allemaal geen straling af wanneer het kindje rustig is. (geluidsniveau is instelbaar)

Chlorella wordt vaak een superfood genoemd, welke gedefinieerd wordt als voedsel dat een hoge concentratie essentiële en heilzame kruiden bevat die aanzienlijke gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben. Chlorella breekt de zware metalen in uw lichaam af en is daarom zeer geschikt als preventie tegen stralingsbelasting. Algomed® Chlorella vulgaris is het enige algenproduct ter wereld dat wordt gekweekt in een gepatenteerd en volledig zuiver glazen buissysteem met natuurlijk zonlicht als drijvende kracht voor fotosynthese. Deze hightech glasproductiefaciliteiten zijn volledig onder controle en zorgen voor schone en optimale groeicondities. De algen worden beschermd tegen nadelige milieueffecten omdat het in een afgesloten systeem groeit.

 

 

dr.ir. Jan-Rutger Schrader: Ik ben ingenieur elektrotechniek, gepromoveerd aan de Universiteit Twente met als specialisatie micro-elektronica en communicatie-technologie. Vanaf mijn 10e jaar was ik al een computerfanaat. Na schooltijd mocht ik van de meester op de Commodore 64 schoolcomputer terwijl ze in de lerarenkamer zaten te vergaderen. De schoonmaakster kwam dan langs: ‘Jongen, ga toch buitenspelen.’ Maar ik wilde niets liever dan programmeren. Later had ik als één van de eersten een gsm telefoon, daarna de eerste smartphone, Nintendo Wii, alles. Ik werkte bij het research-lab van een grote multinational aan het ontwerp van elektronische circuits, voor de nieuwste generatie mobiele telefoons. Daar merkte ik op een gegeven moment een duidelijk effect op mijn gezondheid, van de elektromagnetische straling van draadloze apparatuur, zendmasten en elektronica. Vanaf dat moment wilde ik niet meer in de draadloze industrie werken. Ik heb daarna 7 jaar lang met veel plezier gewerkt bij een top-onderzoeksinstituut als projectleider satelliet-elektronica.

Ondertussen dook ik in de wetenschappelijke onderzoeken naar straling en gezondheid, met stijgende verbazing bij het lezen van studie na studie. De controverse is groot, maar dat er geen wetenschappelijk bewijs zou zijn is niet waar. Er zijn alleen al zo’n 50 onafhankelijke studies die DNA-schade aantonen door de straling van mobieltjes. Onlangs werd dit nog bevestigd door de grootste Oostenrijkse zorgverzekeraar AUVA.

Vijf jaar geleden heb ik JRS Electro Health opgericht. Onze missie is om het leven van mensen te verbeteren door de elektromagnetische straling in de omgeving te verminderen. We bieden metingen aan, advies, en creëren elektronica die meetbaar minder straling afgeeft. De stralingsarme JRS Eco-Wifi-router heb ik bedacht vanuit de vraag: ‘Hoe kun je wifi-straling verminderen zonder verlies van functionaliteit?’ Vanuit mijn kennis als ingenieur is de apparatuur zodanig ontwikkeld dat de vermindering in straling objectief meetbaar is met elektrotechnische meetapparatuur. Dit is een belangrijk onderscheid ten opzichte van vele andere bedrijven op dit gebied. JRS Electro Health is lid van VEMES (Vereniging Meetspecialisten Elektromagnetische Straling). Zo kunnen we samen werken aan het gezonder en schoner maken van onze leefomgeving.