EXCLUSIEF IMPORTEUR EN DEALERSCHAP

Swiss Shield is een Zwitsers bedrijf, dat al vele jaren wereldwijd zijn gepatenteerde textielsoorten verkoopt. In dit textiel zit een zilverdraad verweven, welke bescherming biedt tegen hoogfrequente elektromagnetische straling. Van dit textiel kun je vele producten maken, denk aan gordijnen, bedsprei en een klamboe. Het is wasbaar en goed te verwerken. Life-Maxx is exclusief importeur voor Nederland geworden en heeft ervoor gekozen om de Naturell in het assortiment op te nemen. U kunt dit per halve meter bestellen. U kunt een monster van deze stof bij ons aanvragen via:  info@life-maxx.nl

Dit Zwitserse bedrijf bestaat al sinds 1893 en heeft zich gefocust op full eco mode apparatuur. Wij hebben de epure lijn uitgekozen, omdat deze het best uit onze testen kwam en we de vormgeving tijdloos vinden. Het toestel is bijzonder prettig in gebruik en biedt alle opties die een gebruiker nodig heeft. Het is uit te breiden naar een netwerk van 5 toestellen, waarbij je onderling kan bellen. Bij geen gebruik geeft het toestel 0 % straling.

Chlorella wordt vaak een superfood genoemd, welke gedefinieerd wordt als voedsel dat een hoge concentratie essentiële en heilzame kruiden bevat die aanzienlijke gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben. Chlorella breekt de zware metalen in uw lichaam af en is daarom zeer geschikt als preventie tegen stralingsbelasting. Algomed® Chlorella vulgaris is het enige algenproduct ter wereld dat wordt gekweekt in een gepatenteerd en volledig zuiver glazen buissysteem met natuurlijk zonlicht als drijvende kracht voor fotosynthese. Deze hightech glasproductiefaciliteiten zijn volledig onder controle en zorgen voor schone en optimale groeicondities. De algen worden beschermd tegen nadelige milieueffecten omdat het in een afgesloten systeem groeit.

dr.ir. Jan-Rutger Schrader: Onze missie is om het welzijn van mensen te verbeteren door elektromagnetische straling in de omgeving te verminderen. We bieden metingen aan, advies, en ontwikkelen elektronica die meetbaar minder straling afgeeft.