De invloed van straling op het ongeboren kind

Hoog frequente straling (niet ioniserend) is helaas overal, het komt vanaf de zendmasten (mobieltjes), de routers (Wifi) en de draadloze telefoon. Je kunt straling in het dagelijks leven niet meer ontlopen.

Er zijn een aantal wetenschappelijke artikelen waaruit blijkt wat straling met ons mensen doet. Op onze site life-maxx.nl staan een aantal van deze artikelen.

Lees ook:

https://www.antennebureau.nl/straling-en-gezondheid

https://www.despecialist.eu/nl/nieuws/medisch-nieuws/zwangere-vrouwen-kinderen-en-draadloze-technologie-hellip-voorzichtigheid-geboden-hellip-electrosmog-appeal.html

https://www.life-maxx.nl/wp-content/uploads/Advies-5G-en-gezondheid.pdf (vooral pagina 4)

Zwangere vrouwen en de foetus zijn beide ontvankelijk voor de invloed van straling. Genoemd worden miskramen, geboorte afwijkingen, aantasting zenuwstelsel en toename allergieën.

Er zijn echter wel manieren om de zwangere mama en het ongeboren kindje te beschermen.

Gratis tips:

  • Zet een tijdschakelaar op de router, zodat het Wifi s ’nachts uit staat
  • Zet het Wifi op het mobiel uit als u voldoende 4G bundel hebt, hierdoor krijgt u niet van 2 kanten straling (zendmast ivm 4G en router ivm wifi)
  • Werk niet achter een laptop die aan het opladen is
  • Zo min mogelijk direct contact met het mobiel

Verder hebben we een groot aantal anti straling baby producten die we zelf in Nederland produceren met Zwitsers materiaal. Life-Maxx gaat voor duurzaam en kwaliteit.

Ook uw slaapplek kunt u afschermen, met bijv. een klamboe. Hierdoor bent u en uw kindje volledig vrij van straling en kan de ontwikkeling ongestoord plaatsvinden. We mogen het kindje het recht op een gezonde leef omgeving niet afnemen.