De life-maxx werkt vanuit het lichaamseigen energieveld. Daarom dient hij altijd daar geplakt te worden waar hij het dichtst bij het lichaam zit. Bijv. bij een draadloze huistelefoon (DECT) moet hij op de hoorn geplakt worden, want deze houd je tegen je hoofd en in je hand. Dus NIET op het basisstation. Onze Life-Maxx sticker is niet geschikt voor 5G, wel voor 4G. De frequentie voor 5G wordt dusdanig hoog dat ons product aangepast moet gaan worden. Gelukkig duurt het nog enige tijd voordat het 5G hier in gebruik is.

VIDEO HANDLEIDING

FAQ

U kunt uw lichamelijke reaktie op straling laten testen en tegelijkertijd de positieve invloed van Life-Maxx laten meten. Hiervoor zijn vele praktijken, zoals acupunctuur/acupressuur/natuurgenezers en anderen die de meridianen meten. Kijk ook eens onder organisatie voor een lijst met vaste distributeurs.

U kunt ook onze consulent inhuren, de heer Onno Harmsen onder nr. 053-428 33 00. Uurtarief Euro 70,= met voorrijkosten. De uitkomst is vaak heel verrassend. U kunt dit ook voor een groep / bedrijf organiseren.

Ja, de Life-Maxx wordt jaarlijks getest door de IGEF en voldoet aan de huidige behoeften.

Jazeker, Life-Maxx is getest en goedgekeurd voor alle elektromagnetische straling die hoog gepulst / frequent worden aangestuurd.

Hij is getest en goedgekeurd voor:

– DECT Telefoon (draadloze huistelefoon)
– Mobiele telefoon – Smartphone
– Computer
– Laptop
– Tablet

De beste plek om de Life-Maxx patch te bevestigen is:

– Mobiele telefoon: Op de achterzijde, zodat uw vinger ertegenaan kan bij het bellen
– Draadloze telefoon: 1 op basisstation en 1 op de hoorn die u bij uw hoofd houdt (duoset bestellen)
– Overig: op de apparatuur zelf, niet op beeldscherm