SWISS SHIELD

MADE IN HOLLAND

In het kader van duurzaamheid en milieu bewustzijn hebben we ervoor gekozen om onze producten in ons eigen atelier in Nederland te maken en het niet uit te besteden in lage loon landen. Hiermee worden transportbewegingen gereduceerd met als resultaat verminderde uitstoot van CO2.

OEKO-TEX 100 CERTIFICAAT

Onze stoffen hebben de Oeko-Tex 100 certificering. Dit betekent dat ze de hoogste kwaliteit en meest milieuvriendelijke afschermingsstof zijn die momenteel beschikbaar is. Het Oeko-Tex-certificaat garandeert dat de stoffen zeer streng zijn getest en geslaagd zijn voor de test op schadelijke stoffen.

SWISSVOICE

REDUCTIE VAN PLASTIC

Life-Maxx reduceert de hoeveelheid plastic. We hebben kartonnen dozen, gerecycled papier, papier tape en papieren zakken waarin onze eigen producten worden verpakt. Met andere woorden, 99% van onze verpakkingen is plasticvrij.

LIFE-MAXX BOMEN

Wij hebben een groot aantal bomen geplant om de wereld groener te maken. U kunt onze bomen adopteren. Hierdoor kunnen wij nog meer bomen planten.  Zo willen we u betrekken bij dit mooie project. 

lees meer

ALGOMED