DECT (draadloze) huistelefoon, ziekmaker bij uitstek

Veel mensen zijn zich bewust van de GSM/UMTS zendmasten bovenop gebouwen in hun omgeving. Ze staan er echter niet bij stil dat ze zelf een eigen zendmast midden in hun huis hebben staan. Bedoeld wordt hier de draadloze huistelefoon volgens het DECT/GAP principe.

Het is niet de telefoonhoorn zelf die gevaarlijk is, maar het basisstation.  Deze zendt constant, 24 uur per dag met 100 Hz gepulste signalen uit, of er nu gebeld wordt of niet (d.w.z. 100 hele scherpe pulsjes per seconde). Dit is vergelijkbaar met de hoeveelheid straling van een zendmast op 20 meter afstand.

Het is een bron van veel milieuziektes:
Hoofdpijn, vermoeidheid, slapeloosheid, slecht zien, oorsuizingen, onregelmatige suikerspiegels, geheugenstoornissen, hartritmestoornissen, maag- en darmklachten, problemen met de blaas, pijn in gewrichten, vreemde trillingen in de benen enz.

Het is echter niet meer nodig om bloot te staan aan zoveel straling. SwissVoice, een Zwitsers bedrijf  heeft jarenlang gewerkt aan een goede oplossing hiervoor. De Epure V2 is een veilig Dect toestel dat gaat “slapen“  bij geen gebruik  (De hoorn dient wel op de lader te liggen). Dit betekent concreet 0% straling wanneer het toestel niet wordt gebruikt. Weeg dit af tegen een pulsering van 100x per seconde dag en nacht en de keuze is snel gemaakt.

Life-Maxx heeft  de V2 lijn in groten getale geïmporteerd en biedt deze exclusief  maar zeer voordelig aan. Uiteraard hebt u de normale fabrieksgarantie van een jaar.  Dit prachtige retro toestel is heel gebruikers vriendelijk EN gezond !!

Klik hier om het filmpje te bekijken waarbij de straling van een “standaard”  Dect wordt gemeten t.o.v. een SwissVoice Epure V2 full eco mode. Beiden staan gewoon op stand-by.

U gaat toch ook voor Gezond, Goed en Gemakkelijk, zie www.life-maxx.nl99% van onze klanten beveelt ons bedrijf aan 

(DECT staat voor Digital Enhanced Cordlesst elecommunication, dwz. digitaal draadloos)