AFFILIATES

Life-Maxx is op zoek naar een samenwerking met gerenommeerde bedrijven, webshops en praktijken die zich bewust bezighouden met de effecten van straling. Samen willen we bewustzijn creëren over straling en de invloed ervan op het lichaam. We helpen mensen, die lichamelijke gevolgen ondervinden, om het leven weer dragelijk te maken.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

✔ Gratis lid worden
✔ 30-daagse cookie-window
✔ Commissie (exclusief retourgoederen, verzendkosten en btw)
✔ Uitbetalingen maandelijks rechtstreeks verwerkt (vanaf € 50)

OVER LIFE-MAXX

Life-Maxx is de expert op het gebied van anti-straling producten, met meer dan 15 jaar ervaring. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en van hieruit leveren we onze producten aan klanten in heel Europa en daarbuiten.

Onze producten worden geproduceerd in Nederland en Duitsland, al dan niet onder eigen label. De materialen die gebruikt worden zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn voorzien van de nodige keurmerken c.q. testrapporten.

Life-Maxx gaat mee met de ontwikkelingen in de wereld omtrent straling en updaten onze producten zodat ze u optimaal blijven beschermen.

Om meer bewustzijn te creëren hopen we mooie samenwerkingen aan te kunnen gaan, zodat we gezamenlijk bescherming kunnen bieden tegen de gevolgen van straling.

Wij kijken uit naar een eventuele samenwerking.

Heeft u een account?

Inloggen

REGISTREREN