WIE ZIJN WIJ

“In de meest vervuilde omgeving bloeien vaak de mooiste waterlelies. Helaas geldt dit niet voor mensen, zoals ik ontdekte in 2005 toen er een osteoid osteoom (tumor) werd geconstateerd in het bovenbeen van mijn toen 7-jarige zoon.

Oorzaak? De straling van een DECT basisstation, die aan de andere kant van de muur was gemonteerd waar mijn zoon sliep. De telefoon werd meteen verwijderd en mijn zoon geopereerd. Gelukkig maakt hij het nu goed, maar deze ingrijpende gebeurtenis dreef mij ertoe op zoek te gaan naar producten die mensen beschermen tegen straling in huis.

Ik ging een samenwerking aan met een Franse professor,  waardoor ik in 2005 de eerste Life-Maxx ‘patch’ introduceerde, een anti straling sticker gebaseerd op de technologie van de ‘Koperen 8’. Toen was er nog weinig bekend over straling en de gevolgen ervan.”  – Janine Delfsma, Life-Maxx Founder.

Pioniers op het gebied van anti straling producten

Life-Maxx behoort daardoor tot de pioniers op het gebied van anti straling producten. Life-Maxx bestaat inmiddels meer dan 18 jaar en ons team is groter geworden. We zijn exclusief importeur geworden van o.a. Swiss Shield anti straling textiel, Safe & Sound meters.

In de loop van de jaren kregen we steeds meer vraag naar specifieke producten en daarom zijn we deze zelf gaan ontwikkelen en produceren. Hiervoor hebben we Swiss Shield stoffen gebruikt. In het kader van duurzaamheid en milieu bewustzijn hebben we ervoor gekozen om onze eigen producten in ons atelier te laten maken en niet uit te besteden aan lage loon landen. Made by Life-Maxx® staat voor high class producten, enkel het beste van het beste.

Wat hebben we u te bieden

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe anti straling producten. Zo hebben wij al enige jaren een router in ons assortiment opgenomen die veel minder pulst dan reguliere routers. Mocht u uw eigen router wensen te behouden, gebruik dan onze router hoes. Deze haalt de schadelijke straling voor een groot deel weg. Van de Swiss Shield anti-straling stoffen maken we o.a. onze laptop doek, mutsen en caps, baby producten, maar ook beddengoed zoals lakens en dekens. Voor de beste nachtrust maken we klamboe’s (canopy) en slaapzakken.

Verder proberen we ook een goede service aan te bieden door een makkelijke website, veilige betaalmethode, up-to-date informatie te delen en u zo snel mogelijk te beleveren. Indien producten voorradig zijn altijd binnen 1 of 2 werkdagen. Ook bieden we de mogelijkheid om custom made producten te laten maken. Stuur ons gerust een mail. Als we kunnen helpen, dan doen we dit graag.

Life-Maxx

Live Life to the Maxx

Janine delfsma
Founder

MAUREEN WISSINK
ORDER AFWIKKELING

PETER SPRAKEL
Administratie

SIEM GROOTHUIS
Stagiair