WAAROM BESCHERMING TEGEN STRALING?

De hoogfrequente gepulste elektromagnetische straling waar we het steeds over hebben heeft een verstorende werking op de organen. Via accupunctuur is dit heel duidelijk aan te tonen.

In het lichaam bevinden zich 12 meridianen, ook wel energiebanen genoemd.  Als de energie ongehinderd hier doorheen kan stromen, functioneert het lichaam harmonieus. Als de doorstroming echter stagneert, gehinderd of geblokkeerd wordt, verandert harmonie in disharmonie en disharmonie in ziekte.

Je kunt de effecten/werking van straling vergelijken met het roken van een sigaret.
De 1 begint te hoesten bij het inhaleren, de ander merkt niets. In beide gevallen worden de longen wel aangetast. Straling doet hetzelfde, de 1 merkt het… de ander niet. Echter, in beide gevallen wordt de energie-toevoer naar de organen wel beïnvloed. Bij aanhoudend verminderde energie-toevoer, raakt het orgaan verzwakt en ontstaan er klachten.

BESCHERM JEZELF EN VOEL JE GEZONDER EN FITTER

Steeds meer mensen worden gevoeliger voor straling. Ze ervaren een rusteloosheid, een prikkelbaarheid die ze niet kunnen thuis brengen. Deze gevoeligheid heeft een naam: Elektromagnetische overgevoeligheid Syndroom (EOS) . Dit is een aandoening waarbij mensen  zeer gevoelig zijn voor elektromagnetische velden.

Gebruikers van Life-Maxx voelen zich vaak beter. Minder druk op het hoofd, minder hoofdpijn, beter slapen. Prikkelingen en een zwaar gevoel in het been bij het dragen van de mobiel in de broekzak verdwijnt. Mensen voelen zich minder down of vermoeid, ze zijn energieker. Ook hartkloppingen, die door het mobiel ontstaan, verdwijnen!

We krijgen veel fijne reacties binnen, een aantal hiervan hebben we op de site gezet onder gebruikers aan het woord. Life-Maxx wordt ook veel in praktijken verkocht. Deze therapeuten hebben meetapparatuur welke ze bij de patienten gebruiken. Hiermee kunnen ze heel direct de effecten aantonen!

BESCHERM OOK JE KINDEREN

Kinderen zijn, nog meer dan volwassenen, gevoelig voor elektromagnetische straling. Ze zijn continu in ontwikkeling en zijn extra kwetsbaar, vooral baby’s. Daarom is het belangrijk ze te beschermen tegen de invloeden van deze straling. Speciaal voor de bescherming van baby’s hebben wij diverse producten in ons assortiment.

Zie ook: Tips om straling te beperken