Wij willen een groene en gezonde aarde doorgeven

Life-Maxx staat voor Gezondheid en Duurzaamheid

BOMEN PLANTEN EN CO2 COMPENSEREN

Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen wereldwijd.  De gevolgen hiervan voor mens, dier en klimaat zijn rampzalig. Daarom dragen we graag ons steentje bij en investeren wij in bomen. Zij zijn de  longen van de wereld.  We hebben een aantal bomen geplant/gekocht en helpen hiermee een stukje CO2 te compenseren. Mocht u ook mee willen helpen, dan kan dit door een boom te adopteren. Wij planten van deze bijdrage weer een nieuwe boom. Hiermee wordt ons Life-Maxx bos steeds groter. 

LIFE-MAXX / ECOMATCHER

Life-Maxx is een samenwerking aangegaan met EcoMatcher. Deze onafhankelijke organisatie maakt het mogelijk om een eigen boom te adopteren. Zij zien erop toe dat uw bijdrage goed terecht komt. Samen planten we een groene wereld.

Life-Maxx draagt bij met een financiële bijdrage. Daarom kunt u, voor slechts €1, een eigen boom adopteren. U kunt de boom een persoonlijke naam geven en u ontvangt een track link, zodat u kunt zien waar hij staat.

Boom Adopteren

Onze tuinders wereldwijd

EcoMatcher partners zijn zorgvuldig geselecteerde en gescreende boom plant organisaties over de hele wereld.

Life-Maxx heeft een groot aantal bomen geplant om de wereld groener te maken. U kunt één (of meer) van onze bomen adopteren. Zo willen we u betrekken bij dit mooie project.

Bomen zijn van levensbelang voor een gezond klimaat. Help ons de wereldwijde ontbossing weer aan te vullen en adopteer een boom!

BOOM adopteren